קציץ בשר תירס
קציץ בשר תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצה, אורגנו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו קציץ בשר מצופה תירס, למחרת פשטידת קציץ בשר, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והסלרי; מטגנים 5 דקות או עד רך משחימים קלות.
מוסיפים בזיליקום ואת המרכיבים הבאים 5 (בזיליקום דרך שום); לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.
שלב תערובת בצל, בשר, פירורי לחם, 1/2 כוס תירס, פטרוזיליה בקערה גדולה; להפריש.
מניחים את התירס והביצה הנותרים במעבד מזון, ומעבדים עד כמעט חלקה.
מוסיפים לתערובת הבשר; מערבבים היטב (התערובת תהיה רטובה).
צור תערובת בשר לתוך כיכר 4 אינץ 9 x.
מניחים קציץ בשר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
מברשת רוטב עגבניות על קציץ בשר; אופים 35 דקות נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.