קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קציץ גבינה עוגת פירות

קציץ גבינה עוגת פירות
מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת גורגונזולה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו עוגת פירות אי עם ציפוי גבינת שמנת קינמון-רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת. שמור את הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
להתפורר מספיק של עוגת פירות כדי למדוד 1 כוס; להניח את העוגה הנותרת בצד.
4
מערבבים את העוגה התפוררה, קמח וחמאה עם האצבעות בקערה עד התערובת היא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד פריך, 15 עד 20 דקות, ערבוב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו מגניב, ואז להוסיף את הבייקון ולהתפורר התערובת לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מקציפים את gorgonzola, גבינת שמנת, עירית, רוטב ווסטרשייר וקיין בקערה עם כף עץ עד חלקה; להפריש. קו מחבת מיני כיכר או צלחת סופלה קטנה עם ניילון נצמד, עוזב בליטה ארוכה בצדדים. לחץ את הקרמבל לתחתית הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
GorgonzolaGorgonzola
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים את תערובת הגבינה על שכבת הקרמבל ומקפלים את עטיפת הפלסטיק העודפת כדי לכסות את הגבינה. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בינתיים, מברשת תבנית אפייה עם כמה טפטוף בייקון שמורות. חותכים את עוגת הפירות הנותרים לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' עם סכין משונן (אם הם מתפרקים, לחץ בחזרה יחד עם האצבעות שלך).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה מוכנה, מברשת עם יותר טפטוף טוסט 7 עד 10 דקות לכל צד. מגניב על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
לחשוף את עובש הגבינה ולהפוך על מגש.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
מגישים עם טוסט עוגת פירות.
13
צילום: יונהי קים