קציץ הבשר המפואר של מאק
כיכר הבשר המפוארת של מאק לוקחת בערך שעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 2.76$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 30 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 448 קלוריות . אם יש לך שום, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מממ-ממ-קציץ בשר מפואר של אמא , מימוזות מפוארות לשניים ועוגת גזר מפוארת .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מטגנים בצל ושום עד שהבצל שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים פלפל ירוק לתערובת הבצל ומטגנים עד שהפלפל מתרכך, כ-3 דקות נוספות.
מערבבים סינטה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה בידיים; מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים בצורה רופפת.
מערבבים ביצה לתוך תערובת סינטה; הוסף שיבולת שועל אם התערובת רטובה מדי.
מעבירים את תערובת הסינטה לתבנית האפייה המוכנה ויוצרים כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
מקציפים קטשופ, סוכר, דבש ורוטב חריף יחד בקערה; מברישים מעל כיכר בשר. ממשיכים לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז, כ-40 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס).
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.