קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ הבשר של איילין

קציץ הבשר של איילין
קציץ הבשר של איילין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך פירורי לחם, בשר טחון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : התרנגולת של הגנרל סו של איילין יין-פיי לו., כדורי הג'לי של איילין, ו קיש מותאם אישית של איילין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לשלב את הבשר, ביצה, שמנת חמוצה ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים בתערובת מרק, גבינה ופירורי לחם. צור תערובת לתוך כיכר, ומניח במחבת כיכר 9x5 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עוד 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה עבור חיתוך קל יותר.