קציץ הבשר של אמא
קציץ הבשר של אמא הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מרג'ורם טחון, סירופ תירס, טימין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים בקר טחון, פירורי קרקר, רוטב עגבניות, ביצים, בצל, פלפל, מלח, טימין ומרג ' ורם בקערה גדולה ומערבבים היטב. בצורת תערובת בשר לשני כיכרות בגודל שווה.
מניחים את שתי כיכרות הלחם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. בינתיים, מערבבים קטשופ וסירופ תירס בקערה קטנה כדי ליצור זיגוג.
הסר תבנית אפייה מהתנור ולהסיר רדיד.
זיגוג מברשת על הכיכרות. החזירו את תבנית האפייה לתנור שנחשפה, והמשיכו לאפות עד שככרות הלחם כבר אינן ורודות במרכז, 15 עד 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).