קציצה תת תבשיל
תבשיל תת קציצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. לכו לחנות והרימו בגט לחם, בצל ירוק, גבינת מוצרלה רזה חלקית, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קציצה תת תבשיל, קציצה תת תבשיל, ו קציצה תת תבשיל.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הבצל, פירורי הלחם וגבינת הפרמזן.
מוסיפים בשר ומערבבים היטב. צורה לתוך 1-ב. כדורים; מניחים על מתלה בתבנית אפייה רדודה.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שכבר לא ורוד; מסננים.
בינתיים מסדרים לחם בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה ללא 3 כוסות.
שלב את גבינת השמנת, המיונז, התיבול האיטלקי והפלפל; מורחים על לחם.
מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה.
בקערה שלבו את רוטב הספגטי,המים והשום; מוסיפים קציצות.
מפזרים את המוצרלה שנותרה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 25-30 דקות או עד מחומם דרך.