קציצות ברביקיו חמוציות לבישול איטי
מתכון קציצות ברביקיו חמוציות לבישול איטי מוכן בעוד כ-3 שעות ו-50 דקות והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם חרדל טחון, רוטב אוכמניות-כתום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציצות ברביקיו חמוציות קיצור דרך לבישול איטי, קציצות חמוציות לבישול איטי, ו קציצות צ'ילי חמוציות מבשלות לאט (מתכונים דומים).
הוראות
Heat oven to 191°. Spray 15x10x1-inch pan with cooking spray. In large bowl, mix all meatball ingredients. Shape into 1-inch meatballs.
Bake 15 to 20 minutes or until no longer pink in center and juice is clear.
In 2- to 2 1/2-quart slow cooker, mix all sauce ingredients except parsley until well blended.
Cover and cook on Low heat setting 2 to 3 hours or until thoroughly heated. Stir in parsley.
Serve meatballs with cocktail forks or toothpicks. Meatballs will hold on Low heat setting up to 2 hours; stir occasionally.