המתכון Chinese Glazed Riblets עם שום בזיליקום תאילנדי יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 2 שעות ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 2101 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא רוטב דגים ויאטנמי, קורנפלור, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קציצות ברביקיו סיניות מתובלות, אפרסק וג'ינג'ר Riblets מזוגג, ו קציצות זיגוג שזיף איטיות (מתכונים דומים).
להעביר צלעות למסננת ולהשליך תבלינים. עבודה עם רבע צלעות בכל פעם, לזרוק בקערה בינונית עם 1/4 כוס קורנפלור. מוסיפים בעדינות צלעות לשמן. מבשלים עד עצמות משחימים בשר הוא פריך, 2 עד 3 דקות.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
לחמם ווק או 12-in. מחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
הוסף 1 כף. של הנותרים 1/4 כוס שמן. כאשר הוא חם, מערבבים ברבעון אחד של שום; לבשל על 15 שניות, ולאחר מכן להוסיף רבע כל צלעות ורוטב. לבשל, ערבוב עם מלקחיים (או מרית מתכת רחבה, אם באמצעות מחבת), עד רוטב מתעבה צלעות מעילים היטב, 1 עד 2 דקות. מערבבים ברבעון אחד של עלי בזיליקום; לבשל ולזרוק צלעות עד בזיליקום הופך ירוק בהיר, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
העברה למגש. לגרד רוטב עודף מווק וכפית על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
15
מבשלים צלעות שנותרו באותו אופן, הוספת התזה של מים והפחתת חום אם מחבת מתחילה לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
בקש מקצב לקצץ ולחתוך לך את הצלעות . מצא רוטב סויה פטריות, יין אורז Shaoxing, חומץ אדום סיני, בזיליקום תאילנדי בשווקים אסיאתיים.
הפוך קדימה: עד 1 יום דרך שלב 3 (לנקז צלעות לאחר 12 שעות).
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
1
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חילוף
2
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
3
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.