קציצות מזוגגות סיניות עם שום ובזיליקום תאילנדי
המתכון Chinese Glazed Riblets עם שום בזיליקום תאילנדי יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 2 שעות ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 2101 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא רוטב דגים ויאטנמי, קורנפלור, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קציצות ברביקיו סיניות מתובלות, אפרסק וג'ינג'ר Riblets מזוגג, ו קציצות זיגוג שזיף איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך בין העצמות. יש לשטוף ולשים 6-8 qt. חשיש.
הוסף 2 1/2 qts. מים, מכסים, ומביאים לרתיחה. דלג וזרוק כל קצף.
מוסיפים רוטב סויה פטריות, יין אורז, אבקת חמישה תבלינים, אניס כוכב, וג ' ינג ' ר. חזור לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הבשר רך, 45 דקות עד 1 שעה.
מסננים תערובת צלעות דרך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. הגדר קערה של צלימת נוזל בקערה גדולה יותר של מי קרח.
תן לצלעות ולתבלינים להתקרר במסננת, ואז לחזור לנוזל ולקרר, מכוסה, לפחות 4 ועד 12 שעות.
בינתיים, לעשות רוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר, רוטב סויה מופחת נתרן, חומץ, ורוטב דגים עד שהסוכר מתמוסס. תניח בצד.
מחממים תנור ל-250 ומכניסים לתוכו תבנית אפייה.
יוצקים 1 1/2 ב. שמן לתוך 5-6-qt. חשיש. הכנס מדחום ומטגן עמוק ושמן חום על חום גבוה עד 35
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן מקערת הצלעות.
להעביר צלעות למסננת ולהשליך תבלינים. עבודה עם רבע צלעות בכל פעם, לזרוק בקערה בינונית עם 1/4 כוס קורנפלור. מוסיפים בעדינות צלעות לשמן. מבשלים עד עצמות משחימים בשר הוא פריך, 2 עד 3 דקות.
מעבירים צלעות לתבנית אפייה בתנור.
לחמם ווק או 12-in. מחבת מעל חום בינוני.
הוסף 1 כף. של הנותרים 1/4 כוס שמן. כאשר הוא חם, מערבבים ברבעון אחד של שום; לבשל על 15 שניות, ולאחר מכן להוסיף רבע כל צלעות ורוטב. לבשל, ערבוב עם מלקחיים (או מרית מתכת רחבה, אם באמצעות מחבת), עד רוטב מתעבה צלעות מעילים היטב, 1 עד 2 דקות. מערבבים ברבעון אחד של עלי בזיליקום; לבשל ולזרוק צלעות עד בזיליקום הופך ירוק בהיר, על 15 שניות.
העברה למגש. לגרד רוטב עודף מווק וכפית על צלעות.
מבשלים צלעות שנותרו באותו אופן, הוספת התזה של מים והפחתת חום אם מחבת מתחילה לחרוך.
בקש מקצב לקצץ ולחתוך לך את הצלעות . מצא רוטב סויה פטריות, יין אורז Shaoxing, חומץ אדום סיני, בזיליקום תאילנדי בשווקים אסיאתיים.
הפוך קדימה: עד 1 יום דרך שלב 3 (לנקז צלעות לאחר 12 שעות).
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.