זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: קציצות טלה מרוקאיות עם harissa & קוסקוס, קציצות הודו מרוקאיות עם קוסקוס הדרים, ו קוסקוס מרוקאי.
הוראות
1
שלב כבש, בצל, חריסה ופטרוזיליה עלים שטוחים ועונה, להתגלגל לתוך כדורי בשר בגודל כדור גולף ומטגנים את במחבת חמה בינונית עד coloured.In מחבת כבדה, מטגנים את הבצל, השום והזנגביל עד לריכוך, מוסיפים את התבלינים ומבשלים 1-2 דקות
מוסיפים את העגבניות והמשמשים, ואז מוסיפים את כדורי הבשר, ממלאים את המניה ומכסים במכסה ומבשלים 30 דקות אחרי 20 דקות מוסיפים את הדבש והעונה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים את הקוסקוס בקערה ושופכים על המניה הרותחת, מכסים בניילון נצמד ועוזבים לעמוד במשך 5 דקות, מזלג דרך להפריד את הגרגרים ואז מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, שקדים קלויים, מיץ לימון, שמן זית ומלח ופלפל ומערבבים.