זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: קציצות טלה מרוקאיות עם harissa & קוסקוס, קציצות הודו מרוקאיות עם קוסקוס הדרים, ו קוסקוס מרוקאי.
הוראות
1
שלב כבש, בצל, חריסה ופטרוזיליה עלים שטוחים ועונה, להתגלגל לתוך כדורי בשר בגודל כדור גולף ומטגנים את במחבת חמה בינונית עד coloured.In מחבת כבדה, מטגנים את הבצל, השום והזנגביל עד לריכוך, מוסיפים את התבלינים ומבשלים 1-2 דקות
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
Harissa
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את העגבניות והמשמשים, ואז מוסיפים את כדורי הבשר, ממלאים את המניה ומכסים במכסה ומבשלים 30 דקות אחרי 20 דקות מוסיפים את הדבש והעונה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3
מניחים את הקוסקוס בקערה ושופכים על המניה הרותחת, מכסים בניילון נצמד ועוזבים לעמוד במשך 5 דקות, מזלג דרך להפריד את הגרגרים ואז מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, שקדים קלויים, מיץ לימון, שמן זית ומלח ופלפל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה