קציצות סלמון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . וזה די טוב. נסו קציצות סלמון, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסלמון, ביצה, סלרי, בצל ירוק, שמיר, ואבקת שום. טופס את התערובת לתוך כדורי כדור גולף בגודל, להתגלגל נבט חיטה מעיל.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. לשטח את הכדורים מעט, ומטגנים במשך כ 10 דקות, פונה לפי הצורך, עד חום זהוב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.