קציצות סלמון עם רוטב שמיר
קציצות סלמון עם רוטב שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם מלח ים, שמיר עשב, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון / קציצות טונה עם רוטב שמיר, קציצות סלמון בריאות עם רוטב שמיר לימון, ו קציצות טונה עם רוטב שמיר.
הוראות
מערבבים סלמון, פירורי לחם, בצל, חרדל דיז ' ון, ביצה, ומיץ לימון יחד בקערה; טופס לתוך 2 קציצות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים קציצות בשמן החם עד השחמה קלה מבושל דרך, 4 דקות לכל צד; העונה עם מלח ים ופלפל שחור.
מערבבים שמנת חמוצה, שמיר, אבקת שום, ומלח ים יחד בקערה; לשרת לצד קציצות סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.