את המתכון ניתן להכין קציצות עוף באפלו של ברי תוך כ-30 דקות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 4 . זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך שום, כוסברה, רוטב חווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קציץ הבשר של ברי, קציצות עוף באפלו, ו קציצות עוף באפלו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד בקערה עוף, בצל מטוגן צרפתי, כוסברה, שיבולת שועל, בצל לבן, פלפל, שום, רוטב ווסטרשייר, תיבול פירות ים, מלח שום ופלפל שחור; מעצבים לכדורים בגודל כדור גולף ומסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
בצל מטוגן צרפתי
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, 15 עד 18 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים יחד רוטב חווה ורוטב חם בקערה עד לקבלת צבע אחיד; מגישים עם קציצות.