קציצות עוף בקארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בקארי Sauté. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים מראש, חזה עוף, סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו ירקות מטוגנים, עוף מקסיקני Sauté, ו עוף ותפוחי אדמה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים 1 כפית אבקת קארי, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור על עוף. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לסיום.
להוסיף פלפלים הנותרים 1/2 כפית אבקת קארי למחבת; saut 1 דקה.
מוסיפים חלב קוקוס, ומביאים לרתיחה; מפחיתים חום, ומבשלים 4 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
חותכים סיד לשניים. לסחוט 1 מיץ כף מ 1 חצי סיד; לחתוך את החצי השני לתוך 4 טריזים. מערבבים מיץ 1/4 כפית מלח לתערובת פלפל.
חותכים עוף על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים עוף עם תערובת פלפל ופלחי לימון.