קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציצות עוף מרוקאיות עם מתכון Confit תאריך

קציצות עוף מרוקאיות עם מתכון Confit תאריך
קציצות עוף מרוקאיות עם מתכון קונפי תאריך נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. היא מובאת אליכם ע " י רפובליקת המזון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, מולסה רימונים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. נסו קציצות עוף מרוקאיות עם מתכון Confit תאריך, עוף מרוקאי וטאג'ין תאריך, ו עוף מרוקאי עם מנטה תאריך קוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את התאריכים בקערה, לכסות רק עם מים רותחים ולהשאיר במשך 1 שעה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את שאלוט, מכוסה, במשך 20 עד 25 דקות עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
תאריכיםתאריכים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מסננים את התאריכים ומוסיפים אותם למחבת, מועכים אותם עם החלק האחורי של מזלג כדי לשבור אותם. מערבבים ב 4 כפות מים, קינמון, צ ' ילי וסוכר ומבשלים 5 דקות יותר, או עד שהוא יוצר עקביות ריבה עבה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
תאריכיםתאריכים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף עוד מים אם הוא עבה מדי. מערבבים את המולסה הרימון ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אתה יכול למזג את התערובת אם אתה מעדיף עקביות חלקה. כפית את הקונפי לתוך קערת הגשה ולהשאיר להתקרר.עבור קציצות עוף: בינתיים, לחמם את התנור ל 100 מעלות F. לטחון את העוף במעבד מזון, ולאחר מכן מערבבים את השום, זנגביל ו ראס אל האנוט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. טופס תערובת עוף לתוך 16 כדורים שווים, בגודל של כדורי גולף. תשטחו כל אחד כדי להכין קציצה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Ras El HanoutRas El Hanout
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מחממים שני שלישים מהנפט במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני. מטגנים את הקציצות, בשתיים או שלוש קבוצות, במידת הצורך, במשך 3 דקות בכל צד. ממש לפני שהם מסיימים לבשל בכל צד, מפזרים קצת סוכר ומבשלים עד מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים על מגבות נייר ולשמור חם בתנור הנמוך בזמן שאתה מבשל את הקציצות הנותרות, הוספת שמן יותר בעת הצורך.להגשה: לשים קציצת עוף על גבי כל עלה חסה, לפזר מלפפון קטן, בצל אדום וכוסברה מעל ומעלה עם כפית של קונפי התאריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תאריכיםתאריכים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.מתכונים נוספים בישול מרוקאי על מזון רפובליקה: מרוקאי Merguez ו ירקות Tagine מתכון
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין
7
מתכון טגין שרימפס מרוקאי חריף
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין
8
מתכון קינואה מרוקאי
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות