קציצות עוף ספרדיות ואורז זית עם ארטישוק ופלפלי פיקילו
אם יש לך חזה עוף, פלפלים piquillo, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו, פלפל ספרדי חריף כיכרות בשר ואורז פלפל פיקילו, ו סלט עוף עם פלפל פיקילו, שקדים וירוקים חריפים.
הוראות
מביאים מלאי לרתיחה, מערבבים אורז וכף 1 שמן זית כתית מעולה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל 18 דקות. שימו לב: לאחר 12 עד 13 דקות תוכלו להוסיף מרכיבים אחרים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חום על 4 כפות שמן זית כתית נוספת על אש נמוכה במחבת גדולה.
מן הצד המעוגל, עבה יותר של השד, לחתוך לרוחב אבל לא דרך בשר השד ופרפר השד פתוח. מתבלים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
יוצקים קמח, פפריקה מעושנת ומלח ופלפל על צלחת; מכים ביצים בצלחת שנייה עם התזה של מים. אגוזים לטחון, פירורי לחם ופטרוזיליה במעבד מזון לשלב. האגוזים צריכים להיות עקביות זהה פירורי הלחם. הפעל את המעבד בפולסים ואז להפעיל לשלב.
יוצקים תערובת אגוז על צלחת. לצפות את העוף בקמח, ביצה ואז אגוזים. תשטוף ידיים.
להעלות את החום מתחת למחבת עד בינוני-בינוני גבוה. כאשר אדוות השמן, מוסיפים את העוף והחום משני הצדדים, ומסיימים בתנור עד לזהב עמוק ומבושלים דרכו.
5 דקות לפני שהאורז נעשה, מוסיפים את הארטישוק, הפלפלים והזיתים ומערבבים לשלב. מבשלים 5 דקות יותר, לכבות את החום, מוך עם מזלג ומערבבים עלי טימין.
הסר עוף למגש והוסף שרי למחבת ואז מערבבים בחמאה. רוטב מחבת כפית על עוף ומגישים עם אורז לצד.