קציצות עוף ספרדיות ואורז זית עם ארטישוק ופלפלי פיקילו
אם יש לך חזה עוף, פלפלים piquillo, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו, פלפל ספרדי חריף כיכרות בשר ואורז פלפל פיקילו, ו סלט עוף עם פלפל פיקילו, שקדים וירוקים חריפים.
הוראות
1
מביאים מלאי לרתיחה, מערבבים אורז וכף 1 שמן זית כתית מעולה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל 18 דקות. שימו לב: לאחר 12 עד 13 דקות תוכלו להוסיף מרכיבים אחרים.
יוצקים קמח, פפריקה מעושנת ומלח ופלפל על צלחת; מכים ביצים בצלחת שנייה עם התזה של מים. אגוזים לטחון, פירורי לחם ופטרוזיליה במעבד מזון לשלב. האגוזים צריכים להיות עקביות זהה פירורי הלחם. הפעל את המעבד בפולסים ואז להפעיל לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הפרדור Tempranillo עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.