קציצות עוף פלורנטין
קציצות עוף פלורנטין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש דלעת ספגטי, פטריות, בזיליקום ותרד. 94 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 93%, המנה הזו סופר. נסו קציצות עוף פלורנטין, מק וגבינה פלורנטין וקציצות נקניקיות עוף צלויות, ו ארוזים בטעמים עשירים בתרד, גבינה ושום, קציצות העוף פלורנטין האלה טעימות כל כך עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מפוררים עוף מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. ביצים.
מניחים קציצות על רשת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 כוס למשך 20-25 דקות או עד שכבר לא ורוד. בינתיים חותכים את הדלעת לשניים לאורכה; זרוק זרעים.
מניחים את הדלעת חתוכה כלפי מטה על צלחת חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 15-18 דקות או עד שהוא רך.
לרוטב, במחבת טפלון גדולה, הקפיצו פטריות בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 8-10 דקות או עד להסמכה קלה.
כאשר סקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש במזלג להפריד גדילים.