קציצות עם רוטב פלפל אדום
קציצות עם רוטב פלפל אדום היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, פסטה אורזו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קציצות טונה ופלפל אדום עם רוטב טרטר ביתי, קציצות טונה ופלפל אדום עם רוטב טרטר ביתי, ו קציצות טונה ופלפל אדום עם רוטב טרטר ביתי.
הוראות
מכינים אורזו ואפונה לפי הוראות החבילה. בינתיים מניחים קציצות עוף בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 למשך 10-12 דקות או עד לחימום.
בבלנדר מכסים ומעבדים פלפלים אדומים וצ ' יפוטלה עד למחית; מעבירים לקערה חסינת מיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל על גבוהה עבור 1 דקה. כף מעל קציצות עוף; מפזרים גבינה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מסננים אורזו ואפונה; לשלב.