קציצות תפוחי אדמה Achiote נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך דבק achiote, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קציצות תפוחי אדמה, קציצות תפוחי אדמה, ו קציצות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני כבד ומכסה במים קרים. מערבבים את המלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים את הדבק achiote או פפריקה מעושנת, אם משתמשים, לערבב היטב עד בשילוב, ולהסיר מהחום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנת
הדבק Annatto
6
מסננים את תפוחי האדמה, מגניב עד מסוגל להתמודד, לקלף. מועכים אותם בקערה גדולה עם מזלג או מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
7
מוסיף את גבינת מוצרלה ותערובת בצל ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורים ולשטח אותם לקציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
מלח ופלפל
בצל
8
חום 2 כפות שמן זית במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני עד חם. מטגנים את croquettes ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד קרום צורות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
ניקוז על מגבות נייר. בזהירות להעביר את croquettes מגש. למעלה עם ארוגולה טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית. לסחוט מיץ ליים על גבי ומפזרים מלח ופלפל.