ביסקוטי קציר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 168 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פאי קציר, קציר רטטוי, ו עוגת אגוזי קציר שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה סוכרים, מכים עד שהם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מכים אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
3
מוסיפים בטטה ווניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת החמאה, מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולשים אגוזי פקאן. מחלקים בצק לשניים. בעזרת ידיים מקומחות מעצבים כל מנה ליומן 10" איקס 6" על דף עוגיות משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים ב 375 במשך 25 דקות. מצננים 5 דקות על דף העוגיות; מוציאים לרשת ומצננים למגע. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -32
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים כל יומן לרוחב ל 1/2 " - פרוסות עבות בעזרת סכין משוננת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מניחים פרוסות, חתוכות כלפי מטה, על יריעות עוגיות לא משומנות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים בחום של 325 למשך 15 דקות; הופכים פרוסות ואופים עוד 15 דקות. הפעל פרוסות זקופות, ולחזור לתנור. כבה את התנור והשאיר בתנור 15 דקות או עד לייבוש. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הערה: ניתן להמתיק את הטעם או לשנות את אורך הביסקוטי הזה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
10
לקבלת פינוק מתוק יותר, טובלים ביסקוטי בציפוי ממתקים בטעם וניל. הנה איך: להמיס ציפוי, 8 אונקיות בכל פעם, בתבנית אפייה 11" איקס 7" במיקרוגל בהתאם להוראות החבילה. טובלים כל ביסקוטי, לחתוך בצד למטה, לתוך ציפוי מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה
ביסקוטי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניה
11
מניחים ביסקוטי, טבל את הצד כלפי מעלה, על נייר שעווה עד שהציפוי מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
עבור ביסקוטי ארוך, לחתוך בזהירות כל יומן לאורכו לתוך 1/2 " - פרוסות עבות לאחר האפייה הראשונה.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -21 דולר.
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו ד. או. סי. ג ' י הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזי דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגיל 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה ומינרליות, הוא מושלם להתאמה עם פסטה ונקניקים.