קצפת בטטות ובננות עם דבש
קצפת בטטות ובננות עם דבש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 395 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בננות, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. נסו קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, לשים במחבת צלייה וצלוי 30 דקות. לזרוק את הבננות למחבת ולהמשיך צלייה עד בננות ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, 10 עד 15 דקות יותר.
מוציאים מהתנור אבל לא לכבות את התנור.
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים לגרוף את הבשר לקערה גדולה. מקלפים את הבננות ומוסיפים אותן לקערה יחד עם 1 מקל חמאה ודבש. מתבלים במלח ומכים במרץ עם כף עץ עד שהכל משולב היטב והתערובת רכה. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר רדודה; להחליק את החלק העליון.
השתמש באצבעותיך כדי לשפשף את המקל שנותר של חמאה, סוכר חום, קמח פקאן בקערה עד התערובת משולבת.
מפזרים את תפוחי האדמה המתוקים וחוזרים לתנור עד שהציפוי הוא חום זהוב, כ -20 דקות.