קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קצפת בטטות ובננות עם דבש

קצפת בטטות ובננות עם דבש
קצפת בטטות ובננות עם דבש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 395 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בננות, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. נסו קצפת בטטות ובננות עם דבש, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, לשים במחבת צלייה וצלוי 30 דקות. לזרוק את הבננות למחבת ולהמשיך צלייה עד בננות ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוציאים מהתנור אבל לא לכבות את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
כאשר תפוחי האדמה קרים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים לגרוף את הבשר לקערה גדולה. מקלפים את הבננות ומוסיפים אותן לקערה יחד עם 1 מקל חמאה ודבש. מתבלים במלח ומכים במרץ עם כף עץ עד שהכל משולב היטב והתערובת רכה. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר רדודה; להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
השתמש באצבעותיך כדי לשפשף את המקל שנותר של חמאה, סוכר חום, קמח פקאן בקערה עד התערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים את תפוחי האדמה המתוקים וחוזרים לתנור עד שהציפוי הוא חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
צילום: קאנה אוקדה