קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קצת של טילי

קצת של טילי
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, קצת של טילי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 637 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 34 אוהדים. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, קרם כפול סיר, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הפסטלים של טילי, איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, ו מעט.

הוראות

1
קודם תכין את הג ' לי. משרים את עלי הג ' לטין במים קרים עד לצלילה, ואז מתנקזים. מסננים את המיץ מן הדובדבנים לתוך כד אתה צריך סביב 350-400ml.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
שים את המיץ ואת ג 'לי דומדמנית במחבת, ערבוב עד שהוא רותח ואת ג' לי דומדמנית נמס. תוריד את החום, להתקרר במשך כמה דקות, ואז מערבבים את הג ' לטין עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים למחבת רדודה או צלחת כדי להתקרר, ואז להירגע עד הסט.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עבור פודינג, לגרד את זרעי וניל מן התרמיל לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דבש הדריםדבש הדרים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את החלמונים, סוכר 40 גרם והקמח, ואז מקציפים עד חיוור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את השמנת לתוך מחבת בגודל בינוני ומביאים רק לרתיחה. בהדרגה לטאטא את השמנת לתוך תערובת חלמון. למחוק את המחבת, ואז להחזיר את התערובת אליו. מבשלים לאט על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ עד מעובה בזהירות רבה כדי לערבב היטב בקצוות של המחבת. מגניב, לערבב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כדי להרכיב את העוגה, פרוס את הגליל השוויצרי ל 8 חתיכות ולסדר על הבסיס וסביב החלק הפנימי של קערת הגשה זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מפזרים שרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
9
להפוך את הג ' לי על לוח וקוצצים עם סכין חדה. מפזרים את הדובדבנים סחוטים וג ' לי קצוץ על גבי הגליל השוויצרי, ואז מפזרים על amaretti כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
יוצקים את פודינג מקורר על הביסקוויטים, ואז לחזור למקרר עד קר (כ 2 שעות). לציפוי, מקציפים את השמנת לפסגות רכות עם 1 כף סוכר, ואז כף או צינור אותו על פודינג. ניתן לכסות את הטריפל ולהתקרר עד 2 ימים בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
11
כדי לשרת, מפזרים מעל הפיסטוקים ושאר amaretti. לדחוף בחזרה את העלים של physalis ולתקוע את הפרי לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
PhysalisPhysalis
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.