קצת של טילי
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, קצת של טילי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 637 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 34 אוהדים. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, קרם כפול סיר, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הפסטלים של טילי, איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, ו מעט.
הוראות
קודם תכין את הג ' לי. משרים את עלי הג ' לטין במים קרים עד לצלילה, ואז מתנקזים. מסננים את המיץ מן הדובדבנים לתוך כד אתה צריך סביב 350-400ml.
שים את המיץ ואת ג 'לי דומדמנית במחבת, ערבוב עד שהוא רותח ואת ג' לי דומדמנית נמס. תוריד את החום, להתקרר במשך כמה דקות, ואז מערבבים את הג ' לטין עד שהוא מתמוסס.
יוצקים למחבת רדודה או צלחת כדי להתקרר, ואז להירגע עד הסט.
עבור פודינג, לגרד את זרעי וניל מן התרמיל לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את החלמונים, סוכר 40 גרם והקמח, ואז מקציפים עד חיוור וקרם.
יוצקים את השמנת לתוך מחבת בגודל בינוני ומביאים רק לרתיחה. בהדרגה לטאטא את השמנת לתוך תערובת חלמון. למחוק את המחבת, ואז להחזיר את התערובת אליו. מבשלים לאט על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ עד מעובה בזהירות רבה כדי לערבב היטב בקצוות של המחבת. מגניב, לערבב מדי פעם.
כדי להרכיב את העוגה, פרוס את הגליל השוויצרי ל 8 חתיכות ולסדר על הבסיס וסביב החלק הפנימי של קערת הגשה זכוכית גדולה.
להפוך את הג ' לי על לוח וקוצצים עם סכין חדה. מפזרים את הדובדבנים סחוטים וג ' לי קצוץ על גבי הגליל השוויצרי, ואז מפזרים על amaretti כתוש.
יוצקים את פודינג מקורר על הביסקוויטים, ואז לחזור למקרר עד קר (כ 2 שעות). לציפוי, מקציפים את השמנת לפסגות רכות עם 1 כף סוכר, ואז כף או צינור אותו על פודינג. ניתן לכסות את הטריפל ולהתקרר עד 2 ימים בשלב זה.
כדי לשרת, מפזרים מעל הפיסטוקים ושאר amaretti. לדחוף בחזרה את העלים של physalis ולתקוע את הפרי לתוך השמנת.