קראמבל חמוציות-תפוח
צריך קינוח צמחוני ללא חלב? קראמבל חמוציות-תפוח יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 14 מנות עם 297 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח מאפה, אגוזי מלך, מיץ חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 20%. מתכונים דומים: קראמבל חמוציות-תפוח, פאי תפוחים חמוציות, ו פאי תפוחים חמוציות.
הוראות
להכנת המילוי, שלבו 1 1/2 כוסות סוכר מגורען, מיץ חמוציות וחמוציות טריות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהחמוציות קופצות, תוך ערבוב מדי פעם (כ -10 דקות). הניחו בצד.
שלב תפוחים, 1/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף קמח לכל מטרה ו 1/4 כפית קינמון בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. חותם; לנער כדי מעיל.
מניחים תערובת חמוציות בתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול; למעלה באופן שווה בתערובת תפוחים.
כדי להכין ציפוי, במקום שיבולת שועל במעבד מזון, ואת הדופק עד קצוץ גס.
מניחים שיבולת שועל בקערה גדולה. כף קלות 3/4 כוס קמח לכל מטרה וקמח מאפה מחיטה מלאה לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
מוסיפים לשיבולת השועל קמחים ו -5 המרכיבים הבאים (דרך הל); מערבבים לשילוב.
שלב שמן, דבש וחלמונים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לחות. לסחוט חופנים של ציפוי כדי ליצור חתיכות גדולות. מפוררים מעל מילוי.
אופים בחום של 375 למשך 40 דקות או עד שהציפוי מזהיב ומבעבע.