קראמבל פטל שזיפים
שזיף פטל קראמבל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שיבולת שועל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שזיף קינמון להתפורר עם סורבה פטל, שזיף להתפורר, ו שזיף להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
בקערה גדולה, לשלב את שזיפים פרוסים, 1/3 כוס הסוכר מגורען, 1/4 כוס הקמח, ואת מיץ התפוזים ולזרוק היטב.
מוסיפים את הפטל וזורקים קלות.
יוצקים לתבנית אפייה 9 על 12 על ידי 2 אינץ'.
לציפוי, מניחים את כוס הקמח שנותרה 1, את כוס 1/3 הנותרים של סוכר מגורען, את הסוכר החום, ואת המלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה בגודל אפונה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה, להוסיף את שיבולת השועל, ולעבוד אותו עם הידיים שלך עד שהוא מתפורר גדול.
מוסיפים 1/2 כוס של השקדים ומערבבים היטב.
מורחים את ציפוי באופן שווה על שזיפים, לוודא את הפרי מכוסה.
אופים במשך 40 דקות, או עד הפרי הוא רך תוסס והציפוי הוא חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.