קראמבל תפוחים חמאתי
קראמבל תפוחים חמאתי הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 318 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סיידר תפוחים, סוכר מגורען, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים חמאה, עוגיות תפוחים חמאה, ו עוגת תפוחים חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה.
מוסיפים חמאה 1 כפית וניל; מערבבים עם מזלג עד לח ומתפורר.
מערבבים 1 כפית וניל, סיידר, סוכר מגורען, קורנפלור וקורטוב של מלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד הסוכר מתמוסס ותערובת חלקה.
מוסיפים תפוחים, משליכים למעיל. תערובת תפוח כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים תערובת שיבולת שועל. מכסים בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות או עד השחמה תוססת.