קראן-תפוח פריך
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Cran-Apple Crisp. מנה אחת מכילה 207 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קראן-תפוח פריך , קריספ קראן-תפוח מנצח , וקראן-תפוח פריך מועדף .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים; לזרוק למעיל.
העבר ל-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום, הקמח המלא, אבקת החלב, הקינמון והציפורן.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים פנימה שיבולת שועל.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קריספ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.