קראן-תפוח קראמבל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קראמבל קראן-תפוח. מתכון צמחוני זה משרת 15 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם דבש, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו קראן-פאי תפוחים, קראן-רוטב תפוחים, ו צ'אטני קראן-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר שלבו מיץ תפוזים, 3/4 כוס סוכר וקליפת תפוז; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף חמוציות; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד שהגרגרים מתחילים לצוץ.
מסירים מהאש. ממיסים חמאה בסיר גדול. מערבבים פנימה סירופ, דבש ושאר הסוכר.
מוסיפים תפוחים; מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תערובת חמוציות.
מפזרים טפיוקה; מערבבים בעדינות.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
לציפוי, שלבו בקערה את הקמח, הסוכר החום, הקינמון ואגוז המוסקט; חותכים בחמאה ומשחת שקדים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מפזרים תערובת פירורים ושקדים על תערובת חמוציות (המנה תהיה מלאה).
אופים בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם מבעבעים סביב הקצוות.