קראנצ'בורגר (המכונה המבורגר החתימה)
קראנצ'בורגר (המכונה המבורגר החתימה) הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 632 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. 21 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חזרת, עגבנייה בקר, לחמניות המבורגר תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. נסו קראנצ'בורגר (המכונה המבורגר החתימה), קראנצ'בורגר, ו עוגת גבינה של חקלאים, המכונה זאפקנקה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחלקים את הבשר ל -4 מנות שוות (כ -6 אונקיות כל אחת). יוצרים כל מנה באופן רופף להמבורגר בעובי 3/4 אינץ ' ועושים שקע עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת או במחבת על אש גבוהה עד שהשמן מתחיל להבהב. מבשלים את ההמבורגרים עד להזהבה ומעט חרוך בצד הראשון, כ -3 דקות לבשר בקר ו -5 דקות להודו. הפוך את ההמבורגרים. מבשלים המבורגרים בקר עד להזהבה ומעט חרוך בצד השני, 4 דקות לבינוני נדיר (3 דקות אם מוסיפים גבינה) או עד לבישול לדרגת אלימות רצויה. מבשלים המבורגרים הודו עד מבושל לאורך, כ 5 דקות בצד השני.
מוסיפים את הגבינה, אם משתמשים בה, לראש ההמבורגרים ברגע האחרון של הבישול ומעליהם כיסוי צולה, סוגרים את מכסה הגריל, או אוהל את ההמבורגרים בנייר אלומיניום כדי להמיס את הגבינה.
מניחים את ההמבורגרים על תחתית הלחמנייה, ואם רוצים, מעליהם עגבנייה, חסה, בצל ובובת מיונז חרדל חזרת. עורמים על צ ' יפס תפוחי האדמה, מעליהם את צמרות הלחמנייה ומגישים מיד.
מקציפים יחד את המיונז, החרדל והחזרת בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. הרוטב יכול להיות מוכן 1 יום מראש ושמר מכוסה במקרר.