קראנצ'י דגנים
קראנצ'י דגנים הוא לקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 17. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, בייגלה, צ'יריוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 48 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קינמון קראנצ'י דגני בוקר, קראנצ'י דגני שוקולד: ממותק באופן טבעי, ללא אגוזים וחלב, ו קראנצ'י חג המולד.
הוראות
בקערה גדולה חסינת מיקרוגל, שלבו את הדגנים, הבייגלה והאגוזים; מניחים בצד. בסיר גדול שלבו את החמאה, הסוכר החום, סירופ התירס, טעם החמאה והמלח. מביאים לרתיחה. מרתיחים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות.
בקערה קטנה שלבו וניל וסודה לשתייה.
הסר סירופ סוכר חום מהאש; מערבבים פנימה תערובת וניל (סירופ יקציף).
יוצקים מעל תערובת הדגנים וזורקים למעיל.
מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 2 דקות; מערבבים. מיקרוגל 2-3 דקות יותר; מערבבים. מיקרוגל בעוצמה של 50% למשך 2-3 דקות, תוך ערבוב לאחר 2 דקות. מגניב במשך 3 דקות, ערבוב היטב כמה פעמים.
מורחים על נייר שעווה להתקרר.