קרבונרה אספרגוס ועוף
אספרגוס ועוף Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ורמוט, תחליף ביצה, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. נסו קרבונרה אספרגוס, קרבונרה אטריות אספרגוס, ו עגבניות ואספרגוס " קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 10 דקות או עד אל דנטה; להוסיף אספרגוס במהלך 2 דקות סופיות של בישול.
מסננים תערובת פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/3 כוס בישול נוזלי.
שלב נוזל בישול שמור, תחליף ביצה, וחלב, ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן ובצל למחבת; מטוגנים 2 דקות.
להוסיף ורמוט; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תערובת פסטה; מערבבים לשלב.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת חלב, עוף וגבינה.
מניחים מחבת על חום בינוני, ומבשלים 4 דקות או עד עבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, מלח, פלפל ובייקון.