קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל

קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1103 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -65 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיץ מלימון, אגוז מוסקט טחון, אפרסקים וסירופ מייפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרנץ' טוסט ממולא אוכמניות עם בייקון ,קדרת קרואסון ממולא שוקולד , ופרנץ ' טוסט ממולא אפרסקים ושמנת .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכינים גחלים על גריל ומניחים להפחתת החום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בבלנדר מערבבים ביצים, שמנת, וניל, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים עד שהמרכיבים חלקים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
פורסים את האפרסקים לשניים ומסירים את הגלעין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
מברישים את צד הבשר של כל חצי בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
מניחים את האפרסקים על הגריל למשך 5 דקות, או עד שצד הבשר מתקרמל באופן אחיד ומתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את האפרסקים מהגריל וחותכים אותם לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מעבירים לקערה ומוסיפים מיץ לימון וסוכר לפי הטעם. מניחים את תערובת האפרסקים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את בלילת הביצים לצלחת פאי. טובלים את חצאי הקרואסון בבלילה, מוודאים שכל צד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מניחים את הקרואסונים על הגריל, כשהצד השטוח כלפי מטה. גריל במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהבלילה נראית מבושלת והקרואסון מתחיל להתכהות; שימו לב היטב, מכיוון שהם יתבשלו במהירות. הופכים את הקרואסונים וצולים בצד השני במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מוציאים את הקרואסונים מהגריל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מניחים את החצי התחתון של 1 קרואסון על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
13
מוסיפים 1/4 מתערובת האפרסקים ומניחים את החצי העליון של הקרואסון מעל האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
14
יוצקים מעל סירופ פקאן מייפל בורבון ומקשטים בנענע טרייה. חוזרים על הפעולה עם שאר הקרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
מנטה טרייהמנטה טרייה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
15
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. לאחר שהחמאה מתחילה להשחים, מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים בורבון. להבהב את התערובת עד שהאלכוהול נשרף ולאחר מכן להוסיף את הסירופ והפקאן. מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך 10 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי