קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל

קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1103 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -65 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיץ מלימון, אגוז מוסקט טחון, אפרסקים וסירופ מייפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרנץ' טוסט ממולא אוכמניות עם בייקון ,קדרת קרואסון ממולא שוקולד , ופרנץ ' טוסט ממולא אפרסקים ושמנת .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכינים גחלים על גריל ומניחים להפחתת החום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בבלנדר מערבבים ביצים, שמנת, וניל, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים עד שהמרכיבים חלקים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
פורסים את האפרסקים לשניים ומסירים את הגלעין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
מברישים את צד הבשר של כל חצי בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מניחים את האפרסקים על הגריל למשך 5 דקות, או עד שצד הבשר מתקרמל באופן אחיד ומתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מוציאים את האפרסקים מהגריל וחותכים אותם לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מעבירים לקערה ומוסיפים מיץ לימון וסוכר לפי הטעם. מניחים את תערובת האפרסקים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את בלילת הביצים לצלחת פאי. טובלים את חצאי הקרואסון בבלילה, מוודאים שכל צד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מניחים את הקרואסונים על הגריל, כשהצד השטוח כלפי מטה. גריל במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהבלילה נראית מבושלת והקרואסון מתחיל להתכהות; שימו לב היטב, מכיוון שהם יתבשלו במהירות. הופכים את הקרואסונים וצולים בצד השני במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מוציאים את הקרואסונים מהגריל.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
מניחים את החצי התחתון של 1 קרואסון על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
13
מוסיפים 1/4 מתערובת האפרסקים ומניחים את החצי העליון של הקרואסון מעל האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
14
יוצקים מעל סירופ פקאן מייפל בורבון ומקשטים בנענע טרייה. חוזרים על הפעולה עם שאר הקרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קרואסוןקרואסון
מנטה טרייהמנטה טרייה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
15
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. לאחר שהחמאה מתחילה להשחים, מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים בורבון. להבהב את התערובת עד שהאלכוהול נשרף ולאחר מכן להוסיף את הסירופ והפקאן. מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך 10 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת