קרואסון שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קרואסונים שקדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים חמים, ממתקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קרואסון שקדים, קרואסון שוקולד ושקדים, ו קרואסונים שקדים שוקולד.
הוראות
בקערה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר ומלח.
מוסיפים חלב וחלמון ביצה לתערובת שמרים; מערבבים היטב. מערבבים לתוך תערובת פירור; לערבב היטב. לא ללוש. מכסים ומקררים בין לילה.
אגרוף בצק למטה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חתיכה לתוך 12-in. מעגל; לחתוך כל מעגל לשמונה טריזים. בקערה קטנה, לנצח מילוי מרכיבים עד חלקה.
מורחים מילוי על פלחי; להפשיל מקצה רחב.
מקום עם נקודת צד למטה 3 ב. מלבד על סדינים אפייה ungreased. עקומה מסתיימת כדי ליצור צורה בצורת סהר. מכסים ומניחים לעלות במקום חם במשך שעה 1 (הבצק לא יוכפל).
מקציפים ביצה לבן ומים; מברשת על קרואסונים.
אופים ב 350° במשך 15-20 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט מגניב.