קרואסונים
קרואסונים דורשים כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. אם יש לך שמרים, חלב, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו קרואסונים, קרואסונים, ו קרואסונים (מתכונים דומים).
הוראות
הקש חמאה לתוך מלבן 10-x 8 אינץ 'על נייר שעווה; צ' יל.
שלב שמרים, 1 כף סוכר, ומים בכוס מדידה נוזלית 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
שלב תערובת שמרים, חלב חם, הנותרים 2 כפות סוכר, 2 כוסות קמח, הבא 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את התערובת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה. מכסים בניילון נצמד, וצוננים בבצק 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, להתגלגל מלבן 24-x 10 אינץ'.
מניחים מלבן חמאה צונן במרכז מלבן הבצק, ומקפלים בזהירות בצק על חמאה. קמצוץ קצוות לאטום.
רול בצק לתוך מלבן 18-x 10 אינץ'; לקפל לתוך שלישים, מתחיל עם צד קצר. כיסוי וצינה 1 שעה.
חזור על הליך גלגול וקיפול פעמיים, מצמרר בצק 30 דקות בכל פעם. לעטוף בצק בנייר אלומיניום, וצינה 8 שעות.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות.
מגלגלים מנה 1 למעגל 12 אינץ ' על משטח מקורנן קלות, וחותכים 6 טריזים (לשמור על הבצק שנותר מקורר).
מגלגלים כל טריז בחוזקה, מתחיל בקצה רחב.
מקום, נקודת צד למטה, על מצעי אפייה משומנים, מתעקל בעדינות לחמניות לצורות סהר. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד מוזהב קלות. קרואסונים מגניבים מעט על גיליונות אפייה, ולהעביר מתלים חוט מגניב מגניב. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
מניחים 2 או 3 מלבנים זעירים של חטיף שוקולד חלב על הקצה הרחב של כל טריז בצק קרואסון, מגלגלים כל טריז. המשך לפי ההוראות במתכון.
מורחים 1 כפית תות שדה או משמש משמר באופן שווה על כל טריז בצק, משאיר גבול 1/4 אינץ'; להפשיל, ולהמשיך לפי ההוראות במתכון.
מפזרים פלחי בצק באופן שווה עם תערובת של קינמון טחון וסוכר; להפשיל, ולהמשיך לפי ההוראות במתכון.
שלב אבקת סוכר מנופה וחלב, ערבוב עד התערובת מגיעה עקביות drizzlying. כפית על קרואסונים.