קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קרואסונים

קרואסונים
קרואסונים דורשים כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. אם יש לך שמרים, חלב, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו קרואסונים, קרואסונים, ו קרואסונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הקש חמאה לתוך מלבן 10-x 8 אינץ 'על נייר שעווה; צ' יל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
2
שלב שמרים, 1 כף סוכר, ומים בכוס מדידה נוזלית 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
3
חלב חום ל 105 עד 11
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
שלב תערובת שמרים, חלב חם, הנותרים 2 כפות סוכר, 2 כוסות קמח, הבא 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את התערובת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
5
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
8
אגרוף בצק למטה. מכסים בניילון נצמד, וצוננים בבצק 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, להתגלגל מלבן 24-x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
10
מניחים מלבן חמאה צונן במרכז מלבן הבצק, ומקפלים בזהירות בצק על חמאה. קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
11
רול בצק לתוך מלבן 18-x 10 אינץ'; לקפל לתוך שלישים, מתחיל עם צד קצר. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
12
חזור על הליך גלגול וקיפול פעמיים, מצמרר בצק 30 דקות בכל פעם. לעטוף בצק בנייר אלומיניום, וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
14
מגלגלים מנה 1 למעגל 12 אינץ ' על משטח מקורנן קלות, וחותכים 6 טריזים (לשמור על הבצק שנותר מקורר).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
15
מגלגלים כל טריז בחוזקה, מתחיל בקצה רחב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
16
מקום, נקודת צד למטה, על מצעי אפייה משומנים, מתעקל בעדינות לחמניות לצורות סהר. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד מוזהב קלות. קרואסונים מגניבים מעט על גיליונות אפייה, ולהעביר מתלים חוט מגניב מגניב. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מניחים 2 או 3 מלבנים זעירים של חטיף שוקולד חלב על הקצה הרחב של כל טריז בצק קרואסון, מגלגלים כל טריז. המשך לפי ההוראות במתכון.
מרכיבים שתצטרך
ממתקממתק
קרואסוןקרואסון
בצקבצק
חלבחלב
גלולגלול
1
מורחים 1 כפית תות שדה או משמש משמר באופן שווה על כל טריז בצק, משאיר גבול 1/4 אינץ'; להפשיל, ולהמשיך לפי ההוראות במתכון.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
תותיםתותים
מורחיםמורחים
בצקבצק
גלולגלול
1
מפזרים פלחי בצק באופן שווה עם תערובת של קינמון טחון וסוכר; להפשיל, ולהמשיך לפי ההוראות במתכון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
בצקבצק
סוכרסוכר
גלולגלול
2
שלב אבקת סוכר מנופה וחלב, ערבוב עד התערובת מגיעה עקביות drizzlying. כפית על קרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרואסוןקרואסון
חלבחלב