תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קרוטינים אפויים עם פטריות מטוגנות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי כוסברה, גזר, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו תפוחי אדמה אפויים עם פטריות מוקפצות ויוגורט, תפוחי אדמה מתוקים אפויים בצלי שאלוט מטוגנים, שום ופטריות, ו פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן רבע פטריות עם 1 כף שאלוט, 1/2 כפית שום, 1/2 כף חמאה, 1/2 כף טימין, 1/4 כפית מלח כשר, ו 1/8 כפית פלפל, ערבוב, עד פטריות שחומים ומכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למחבת אפייה רדודה מרופדת במגבות נייר (אתה רוצה את הטעם של החמאה, אבל לא את השמן). לחסל מחבת. פטריות מטוגנות שנותרו עם תיבול ב 3 קבוצות באותו אופן, מוחקות מחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים כדי לשחרר כל חצץ, ואז להרים כרישה ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ ' מנוקה על חום נמוך בינוני עד חם, ואז מבשלים כרישה, סלרי, גזר, ושאר כפית מלח כשר, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שן שום שלמה, עלה דפנה, וזרעי כוסברה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד, 8 עד 10 דקות יותר. מערבבים פטריות, מלאי, חומץ, זר garni ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 1/4 כוס שמן.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד 5 דקות. להשליך זר garni, עלה דפנה, שן שום ועונה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר תערובת למסננת להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 3 דקות. שמורת ויניגרט. (יהיה לך על 3/4 כוס.)