קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קרוליינה קאנטרי סגנון צלעות

קרוליינה קאנטרי סגנון צלעות
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית קטוגנית? צלעות בסגנון המדינה קרוליינה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבשה, פתיתי פלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה, צלעות בסגנון דרום קרוליינה, ו צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה.

הוראות

1
מניחים צלעות בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable, להפריש. ב 4 כוס למדוד, מערבבים יחד חומץ, מים, שמן, מולסה, מלח, פתיתי פלפל אדום ופלפל קאיין עד מלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הסר 1/2 מרינדה כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
מוסיפים את המרינדה שנותרה לצלעות; שקית חותם ומרינדה במשך 4 עד 6 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הכן אש בינונית-חמה; צלעות גריל מעל חום עקיף במשך 50 עד 60 דקות או עד חזיר הוא רך והטמפרטורה הפנימית מגיעה 160 מעלות צלייה צלעות פעמיים עם תערובת רוטב שמורות במהלך 15 דקות האחרונות של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו