קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קרוליינה קאנטרי סגנון צלעות

קרוליינה קאנטרי סגנון צלעות
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית קטוגנית? צלעות בסגנון המדינה קרוליינה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבשה, פתיתי פלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה, צלעות בסגנון דרום קרוליינה, ו צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה.

הוראות

1
מניחים צלעות בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable, להפריש. ב 4 כוס למדוד, מערבבים יחד חומץ, מים, שמן, מולסה, מלח, פתיתי פלפל אדום ופלפל קאיין עד מלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר 1/2 מרינדה כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את המרינדה שנותרה לצלעות; שקית חותם ומרינדה במשך 4 עד 6 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הכן אש בינונית-חמה; צלעות גריל מעל חום עקיף במשך 50 עד 60 דקות או עד חזיר הוא רך והטמפרטורה הפנימית מגיעה 160 מעלות צלייה צלעות פעמיים עם תערובת רוטב שמורות במהלך 15 דקות האחרונות של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)