קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרולרים

קרולרים
קרולרים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 29 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך שמן צמחי, קמח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קרולרים תוצרת בית, קרולרים צרפתים, ו קרולרים מזוגגים כתומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר גדול והביא לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. מסירים מיד מהאש, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת, ומערבבים חזק בעזרת כף עץ עד שכל הקמח משולב, בערך 30 עד 60 שניות. מחזירים את המחבת לחום ומבשלים, תוך ערבוב, להתאדות חלק מהלחות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מגרדים את התערובת למיקסר עומד המצויד בחיבור ההנעה (או משתמשים במיקסר ידני או מערבבים ביד), ומערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל, ומוסיף 1 ביצה בכל פעם, מוסיפים 3 מהביצים, עוצרים לאחר כל תוספת כדי לגרד את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכים כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכים, מוסיפים עוד ביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה כוכב (השתמש בגודל גדול, כמו #12), צינור את הבצק על תבנית הסדין בשורות של 2 טבעות בגודל 1/2 אינץ'. הקפיאו אותם למשך 30 דקות כדי שיהיה קל יותר להרים אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
מחבתמחבת
5
בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים יחד את אבקת הסוכר והחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את השמן הצמחי לסיר גדול לעומק של 2 אינץ ' ומחממים ל 325 מעלות פ.עובדים בקבוצות, מרימים את עיגולי הבצק מהתבנית ומחליקים אותם בזהירות לשמן. מטגנים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
7
מסננים את הקרולרים על שקית נייר חומה; ואז טובלים אותם לגמרי בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
תנו לקרולרים להתקרר ולהתייצב לפני ההגשה.