קרולרים
קרולרים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 221 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 29 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך שמן צמחי, קמח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קרולרים תוצרת בית, קרולרים צרפתים, ו קרולרים מזוגגים כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר גדול והביא לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. מסירים מיד מהאש, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת, ומערבבים חזק בעזרת כף עץ עד שכל הקמח משולב, בערך 30 עד 60 שניות. מחזירים את המחבת לחום ומבשלים, תוך ערבוב, להתאדות חלק מהלחות, כ -2 דקות.
מגרדים את התערובת למיקסר עומד המצויד בחיבור ההנעה (או משתמשים במיקסר ידני או מערבבים ביד), ומערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל, ומוסיף 1 ביצה בכל פעם, מוסיפים 3 מהביצים, עוצרים לאחר כל תוספת כדי לגרד את דפנות הקערה.
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכים כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכים, מוסיפים עוד ביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה כוכב (השתמש בגודל גדול, כמו #12), צינור את הבצק על תבנית הסדין בשורות של 2 טבעות בגודל 1/2 אינץ'. הקפיאו אותם למשך 30 דקות כדי שיהיה קל יותר להרים אותם.
בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים יחד את אבקת הסוכר והחלב בקערה קטנה.
יוצקים את השמן הצמחי לסיר גדול לעומק של 2 אינץ ' ומחממים ל 325 מעלות פ.עובדים בקבוצות, מרימים את עיגולי הבצק מהתבנית ומחליקים אותם בזהירות לשמן. מטגנים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה קלה.
מסננים את הקרולרים על שקית נייר חומה; ואז טובלים אותם לגמרי בזיגוג.
תנו לקרולרים להתקרר ולהתייצב לפני ההגשה.