קרוסטון ביצה עלומה עם תרד נבול ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרוסטון ביצה עלומה עם תרד נבול ובייקון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 32 אוהדים. אם יש לך לחם שאור כפרי, בייקון, שבבי גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביצים עלומות עם גרגירי בייקון ותרד נבול, ביצים עלומות, תרד נבול וטוסט כיכר פולמן עם בייקון, בצל וריבת עגבניות, ו סלמון עטוף בבייקון עם תרד נבול.
הוראות
שלב 1 כוס שמן זית הבא 3 מרכיבים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 2 דקות כדי לשחרר טעמים.
הסר מהחום. תערובת העונה עם מלח ופלפל.
באמצעות סכין משונן גדול, לקצץ את הקרום מלמעלה וצדדים של לחם, משאיר את הקרום התחתון שלם כדי ליצור כיכר בצורת מלבן. רבע כיכר חתוך לרוחב, ויוצרים 4 חתיכות מלבניות עבות.
חותכים קן עמוק ב 1 חתיכה, עוזב 1/2 אינץ 'הגבול על כל 4 הצדדים בסיס 3/4 אינץ' עבה. משוך את לחם מרכז. חזור עם חתיכות לחם שנותרו; מרכזי מילואים לשימוש נוסף.
מניחים חתיכות לחם חלולות על תבנית אפייה קטנה.
מברשת לחם בכל רחבי עם תערובת שמן זית.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב, כ 7 דקות. לחם מגניב; לשמור על טמפרטורת התנור.
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
חום שנותר 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט ו sauté 2 דקות.
מוסיפים תרד ומערבבים עד רק נבול. מלא מחבת בקוטר 12 אינץ 'עם מים בתוך 1/2 אינץ' של הדף.
מוסיפים חומץ 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס פודינג קטנה, להיות זהיר כדי לשמור על חלמון שלם. בעדינות להחליק ביצה לתוך מים רותחים; לחזור עם ביצים שנותרו. מבשלים עד ביצים מבושלים ברכות, על 3 דקות.
בינתיים, למלא כל לחם חלול עם תרד; למעלה עם בייקון, לשבור פרוסות בייקון במחצית כדי להתאים.
מניחים בתנור עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מניחים לחם 1 על כל אחד 4 צלחות. באמצעות כף מחוררת, מניחים ביצה עלומה 1 על גבי כל אחד.
למעלה עם פרמזן; מגישים מיד.