קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרוסטטה אגס וחמוציות

קרוסטטה אגס וחמוציות
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קרוסטטן אגסים וחמוציות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . אם יש לכם אגסי בוסק, חמאה, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 26% , וזה די גרוע. נסו קרוסטטן פירות יער אורגניים , קרוסטטן אפרסק ומאפינס אגסים וחמוציות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הבצק, שימו את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. טחנו בפולסים מספר פעמים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בעזרת האצבעות כדי לצפות כל קוביית חמאה בקמח. מעבדים בפולסים 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את 1/4 כוס מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. ממשיכים ללחוץ על כפתור הפולסים כדי לאחד, אך עצרו את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח היטב וצרים 2 דיסקיות. עטפו את הדיסקיות בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור מראש ל-450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
5
רדדו כל דיסקית בצק לעיגול בקוטר 28 ס"מ על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים אותם ל-2 תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פולי אספרסו מצופים שוקולד מרירפולי אספרסו מצופים שוקולד מריר
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
7
למילוי, קלפו, הוציאו את הליבה וחתכו לרבעים את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
חותכים כל רבע לקוביות גדולות. מערבבים את הקוביות עם גרידת התפוז. מחלקים את קוביות האגס בין הבצק, מכסים את הבצק ומשאירים שוליים של 3.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
פזרו כף אחת של חמוציות מעל כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10
שלבו את הקמח, הסוכר, המלח, הקינמון והפלפל האנגלי בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
11
מוסיפים את החמאה ומערבבים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
12
יוצקים לקערה ומשפשפים עם האצבעות עד שיתחיל להידבק.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
13
פזרו באופן שווה על גבי שני הטארטים. קפלו בעדינות את קצה כל טארט מעל האגסים, תוך קפלו אותו ליצירת עיגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
14
אופים את הקרוסטטות במשך 30 דקות, או עד שהקרום זהוב והאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 בננות בינוניותעד 5 בננות בינוניות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
15
הניחו לטארטים להתקרר במשך 5 דקות, לאחר מכן השתמשו ב-2 מרית גדולה כדי להעביר אותם לרשתות צינון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט