קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרוסטטה אגס וחמוציות

קרוסטטה אגס וחמוציות
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קרוסטטן אגסים וחמוציות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . אם יש לכם אגסי בוסק, חמאה, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 26% , וזה די גרוע. נסו קרוסטטן פירות יער אורגניים , קרוסטטן אפרסק ומאפינס אגסים וחמוציות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הבצק, שימו את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. טחנו בפולסים מספר פעמים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בעזרת האצבעות כדי לצפות כל קוביית חמאה בקמח. מעבדים בפולסים 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את 1/4 כוס מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. ממשיכים ללחוץ על כפתור הפולסים כדי לאחד, אך עצרו את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח היטב וצרים 2 דיסקיות. עטפו את הדיסקיות בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור מראש ל-450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
רדדו כל דיסקית בצק לעיגול בקוטר 28 ס"מ על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
6
מעבירים אותם ל-2 תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
למילוי, קלפו, הוציאו את הליבה וחתכו לרבעים את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
חותכים כל רבע לקוביות גדולות. מערבבים את הקוביות עם גרידת התפוז. מחלקים את קוביות האגס בין הבצק, מכסים את הבצק ומשאירים שוליים של 3.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
פזרו כף אחת של חמוציות מעל כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10
שלבו את הקמח, הסוכר, המלח, הקינמון והפלפל האנגלי בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מוסיפים את החמאה ומערבבים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
12
יוצקים לקערה ומשפשפים עם האצבעות עד שיתחיל להידבק.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
13
פזרו באופן שווה על גבי שני הטארטים. קפלו בעדינות את קצה כל טארט מעל האגסים, תוך קפלו אותו ליצירת עיגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
14
אופים את הקרוסטטות במשך 30 דקות, או עד שהקרום זהוב והאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
15
הניחו לטארטים להתקרר במשך 5 דקות, לאחר מכן השתמשו ב-2 מרית גדולה כדי להעביר אותם לרשתות צינון.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט