קרוסטטה אגס וחמוציות
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קרוסטטן אגסים וחמוציות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . אם יש לכם אגסי בוסק, חמאה, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 26% , וזה די גרוע. נסו קרוסטטן פירות יער אורגניים , קרוסטטן אפרסק ומאפינס אגסים וחמוציות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
להכנת הבצק, שימו את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. טחנו בפולסים מספר פעמים עד לאיחוד.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בעזרת האצבעות כדי לצפות כל קוביית חמאה בקמח. מעבדים בפולסים 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את 1/4 כוס מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. ממשיכים ללחוץ על כפתור הפולסים כדי לאחד, אך עצרו את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח היטב וצרים 2 דיסקיות. עטפו את הדיסקיות בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות.
מחממים את התנור מראש ל-450 מעלות.
רדדו כל דיסקית בצק לעיגול בקוטר 28 ס"מ על משטח מקומח קלות.
מעבירים אותם ל-2 תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
למילוי, קלפו, הוציאו את הליבה וחתכו לרבעים את האגסים.
חותכים כל רבע לקוביות גדולות. מערבבים את הקוביות עם גרידת התפוז. מחלקים את קוביות האגס בין הבצק, מכסים את הבצק ומשאירים שוליים של 3.5 ס"מ.
פזרו כף אחת של חמוציות מעל כל טארט.
שלבו את הקמח, הסוכר, המלח, הקינמון והפלפל האנגלי בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.
יוצקים לקערה ומשפשפים עם האצבעות עד שיתחיל להידבק.
פזרו באופן שווה על גבי שני הטארטים. קפלו בעדינות את קצה כל טארט מעל האגסים, תוך קפלו אותו ליצירת עיגול.
אופים את הקרוסטטות במשך 30 דקות, או עד שהקרום זהוב והאגסים רכים.
הניחו לטארטים להתקרר במשך 5 דקות, לאחר מכן השתמשו ב-2 מרית גדולה כדי להעביר אותם לרשתות צינון.