והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מי קרח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוח גאלט עם גבינה כחולה, שקדים ודבש, קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש, ו טארט אגס חם עם גבינה כחולה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים את האגסים, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
שים את תבנית האפייה בתנור ואופים 25 עד 30 דקות, או עד האגסים הם רק במכרז.
מעבירים את הבצק לחלק האחורי של תבנית אפייה מקומטת קלות. פורסים את האגסים ומסדרים אותם על הבצק עגול על ידי חופפים את הפרוסות בצורה ספירלית, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
טפטוף עם הדבש, לפזר גבינה כחולה מעל, ומפזרים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
מברישים את הגבול עם שטיפת הביצים. הביאו את קצה הקרום אל המילוי, והשאירו את הפרי חשוף במרכז. בעדינות לקפל לצבוט את הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תערובת עוגה טבעית באריזה
11
מברישים את הקרום עם שאר לשטוף את הביצה ומפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
12
שים את תבנית האפייה בתנור ואופים במשך 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב הפרי רך. החלק סכין מתחת לקרוסטטה כדי לשחרר אותו מהמחבת. לאחר מכן לחתוך טריזים לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח, וגרידת לימון בקערת ערבוב גדולה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
14
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מוסיף את חלמון ביצה ומים קרח ולעבוד את זה בידיים שלך. (או לעשות את כל הדבר במעבד מזון, פועם כמה פעמים לשלב את החומרים יבשים, ואז פועם בחמאה, ולאחר מכן את הביצה.) בדוק את העקביות של הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה יחד בין האגודל ואצבעות: אתה רוצה שיהיה מספיק לחות כדי לקשור את הבצק כך שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב מדי או דביק. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף קצת יותר מי קרח, 1 כפית בכל פעם. כאשר אתה מקבל את זה עקביות הנכון, לעצב את הבצק לתוך דיסק ולעטוף אותו פלסטיק. שים את זה במקרר וצינה לפחות 30 דקות.