והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מי קרח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוח גאלט עם גבינה כחולה, שקדים ודבש, קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש, ו טארט אגס חם עם גבינה כחולה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים את האגסים, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
שים את תבנית האפייה בתנור ואופים 25 עד 30 דקות, או עד האגסים הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו מגניב.
5
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מגלגלים את הבצק לסיבוב 14 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. זה לא חייב להיות מושלם.
מעבירים את הבצק לחלק האחורי של תבנית אפייה מקומטת קלות. פורסים את האגסים ומסדרים אותם על הבצק עגול על ידי חופפים את הפרוסות בצורה ספירלית, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
9
טפטוף עם הדבש, לפזר גבינה כחולה מעל, ומפזרים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
מברישים את הגבול עם שטיפת הביצים. הביאו את קצה הקרום אל המילוי, והשאירו את הפרי חשוף במרכז. בעדינות לקפל לצבוט את הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
11
מברישים את הקרום עם שאר לשטוף את הביצה ומפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
12
שים את תבנית האפייה בתנור ואופים במשך 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב הפרי רך. החלק סכין מתחת לקרוסטטה כדי לשחרר אותו מהמחבת. לאחר מכן לחתוך טריזים לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח, וגרידת לימון בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
14
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מוסיף את חלמון ביצה ומים קרח ולעבוד את זה בידיים שלך. (או לעשות את כל הדבר במעבד מזון, פועם כמה פעמים לשלב את החומרים יבשים, ואז פועם בחמאה, ולאחר מכן את הביצה.) בדוק את העקביות של הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה יחד בין האגודל ואצבעות: אתה רוצה שיהיה מספיק לחות כדי לקשור את הבצק כך שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב מדי או דביק. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף קצת יותר מי קרח, 1 כפית בכל פעם. כאשר אתה מקבל את זה עקביות הנכון, לעצב את הבצק לתוך דיסק ולעטוף אותו פלסטיק. שים את זה במקרר וצינה לפחות 30 דקות.