קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה אגס עם דבש, גבינה כחולה ושקדים

קרוסטטה אגס עם דבש, גבינה כחולה ושקדים
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מי קרח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוח גאלט עם גבינה כחולה, שקדים ודבש, קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש, ו טארט אגס חם עם גבינה כחולה ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים את האגסים, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
שים את תבנית האפייה בתנור ואופים 25 עד 30 דקות, או עד האגסים הם רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו מגניב.
5
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
מגלגלים את הבצק לסיבוב 14 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. זה לא חייב להיות מושלם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מעבירים את הבצק לחלק האחורי של תבנית אפייה מקומטת קלות. פורסים את האגסים ומסדרים אותם על הבצק עגול על ידי חופפים את הפרוסות בצורה ספירלית, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
טפטוף עם הדבש, לפזר גבינה כחולה מעל, ומפזרים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
( 23)( 23)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
מברישים את הגבול עם שטיפת הביצים. הביאו את קצה הקרום אל המילוי, והשאירו את הפרי חשוף במרכז. בעדינות לקפל לצבוט את הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(קיבלר)(קיבלר)
11
מברישים את הקרום עם שאר לשטוף את הביצה ומפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
12
שים את תבנית האפייה בתנור ואופים במשך 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב הפרי רך. החלק סכין מתחת לקרוסטטה כדי לשחרר אותו מהמחבת. לאחר מכן לחתוך טריזים לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח, וגרידת לימון בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
14
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מוסיף את חלמון ביצה ומים קרח ולעבוד את זה בידיים שלך. (או לעשות את כל הדבר במעבד מזון, פועם כמה פעמים לשלב את החומרים יבשים, ואז פועם בחמאה, ולאחר מכן את הביצה.) בדוק את העקביות של הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה יחד בין האגודל ואצבעות: אתה רוצה שיהיה מספיק לחות כדי לקשור את הבצק כך שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב מדי או דביק. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף קצת יותר מי קרח, 1 כפית בכל פעם. כאשר אתה מקבל את זה עקביות הנכון, לעצב את הבצק לתוך דיסק ולעטוף אותו פלסטיק. שים את זה במקרר וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)