קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 321 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, קיצור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!} (מתכונים דומים).
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר 3 כפות קמח. מערבבים תפוחים עד מצופה. תערובת תפוח תלולית על מרכז הבצק עגול עד בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הבצק על תערובת תפוח; קצה crimp של הבצק מעט. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים על תפוחים ובצק.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אופים 42 עד 47 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב תפוחים הם מזלג מכרז. (אם תפוחים מתחילים להשחים במהירות, לכסות את התפוחים באופן רופף עם רדיד אלומיניום.)