המתכון קרוסטיני אבוקדו שתי דרכים מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך באגט, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו טוסט אבוקדו 6 דרכים, פודינג אבוקדו, בשתי דרכים , ו קרוסטיני אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מברשת את פרוסות באגט עם שמן זית ולסדר אותם על 2 דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בגט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים את פרוסות באגט במשך כ 8 דקות, עד שהם משחימים קלות ופשוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בינתיים, בבלנדר, לשלב את עלי הפטרוזיליה, שום, אנשובי ואת 3/4 כוס שמן זית מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
אנשובי
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
למעלה בגט טוסטים עם פרוסות אבוקדו ולסדר על 2 מגשים. לילדים