קרוסטיני עם דבש, גורגונזולה ותאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם דבש, Gorgonzola, ותאנים. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 140 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם לחם, גבינת gorgonzola, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Fig And Gorgonzola Crostini with Honey, תאנים צלויות עם גורגונזולה, ו תאנים ממולאות בגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים ותאנים במדד זכוכית 2 כוס. מכסים בניילון נצמד כבד ומאווררים. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מורחים דבש באופן שווה על פרוסות לחם, ומפיצים את הגבינה (בטמפרטורת החדר) על דבש. למעלה כל פרוסת לחם עם 3 פרוסות תאנה.