קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק, עגבניות וזיגוג בלסמי

קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק, עגבניות וזיגוג בלסמי
קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק, זיגוג עגבניות ובלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1415 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מסקרפונה, שמן קנולה, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: אפרסקים בגריל עם מסקרפונה, פיסטוקים וזיגוג בלסמי, שזיפים בגריל עם זיגוג רוזמרין בלסמי & Mascarpone, ו Blistered עגבניות טוסט טוסט טוסט קפרזה נאצ'וס עם זיגוג בלסמי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מברישים את הלחם בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים על הגריל ומבשל עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברשת את העגבניות עם שמן קנולה וגריל עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר וקוצצים גס.
6
הסר את הלחם מן הגריל ולהפיץ את הפרוסות עם מסקרפונה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
שים את הלחם בחזרה על הגריל על חום עקיף כדי לחמם את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הסר את crostini מן הגריל על מגש הגשה העליון עם עגבניות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קרוסטיניקרוסטיני
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
טפטוף עם זיגוג בלסמי, מפזרים יותר מלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו