קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק, עגבניות וזיגוג בלסמי
קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק, זיגוג עגבניות ובלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1415 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מסקרפונה, שמן קנולה, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: אפרסקים בגריל עם מסקרפונה, פיסטוקים וזיגוג בלסמי, שזיפים בגריל עם זיגוג רוזמרין בלסמי & Mascarpone, ו Blistered עגבניות טוסט טוסט טוסט קפרזה נאצ'וס עם זיגוג בלסמי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום גבוה.
מברישים את הלחם בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים על הגריל ומבשל עד קלוי קלות.
מברשת את העגבניות עם שמן קנולה וגריל עד חרוך מעט.
הסר את הלחם מן הגריל ולהפיץ את הפרוסות עם מסקרפונה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את הלחם בחזרה על הגריל על חום עקיף כדי לחמם את הגבינה.
הסר את crostini מן הגריל על מגש הגשה העליון עם עגבניות בצל ירוק.
טפטוף עם זיגוג בלסמי, מפזרים יותר מלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.