המתכון פטריות בר Crostini מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 15. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. אם יש לכם שום, מלח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו קרוסטיני פטריות בר, קרוסטיני פטריות בר, ו Asiago פטריות בר Crostini (מתכונים דומים).
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.