קרוסטיני פילה קרום פלפל
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קרוסטיני רך עם קרום פלפל. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סטייק קרום פלפל עם קרם חזרת על קרוסטיני שום בגריל, פלפל-קרום בשר בקר, ו פילה חזיר עם קרום פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה מבשלים בצל ב -3 כפות חמאה למשך 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים סוכר; מבשלים על אש נמוכה 30-40 דקות יותר או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב תדיר.
בינתיים, לשפשף שמן על פילה.
מערבבים את הפלפל, השום והמלח; לשפשף על בשר. במחבת גדולה בקר חום מכל הצדדים.
אופים בחום של 425 # למשך 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145*; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
בקערה קטנה מקציפים חזרת ושאר החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 3-4 ב. מהאש למשך 2-3 דקות או עד להזהבה קלה.
פורסים דק את הבקר; מניחים על לחם קלוי. למעלה עם בצל קרמל.