קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני קונפי תפוח ובצל

קרוסטיני קונפי תפוח ובצל
קרוסטיני קונפי תפוחים ובצל עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 347 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו חומץ תפוחים, עלי טימין, תפוח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בצל קונפי קרוסטיני, כתף חזיר קלויה סיידר עם בצל מקורמל וקונפי תפוחים, ו בצל מקורמל וקרוסטיני תפוחים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לקונפי: במחבת גבוהה, מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, פרוסות התפוחים, המלח והפלפל. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את החומץ, סירופ המייפל והטימין. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל והתפוחים רכים מאוד, בערך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מזלפים שמן ואופים עד להזהבה קלה, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את נייר האפייה מהתנור ומניחים את ריבועי הגורגונזולה על גבי הטוסטים החמים. כף את הקונפי על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מפזרים טימין קצוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
הערת קוק: הקפיאו את הגורגונזולה למשך 20 דקות לחיתוך קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola