קרוסטיני קונפי תפוחים ובצל עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 347 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו חומץ תפוחים, עלי טימין, תפוח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בצל קונפי קרוסטיני, כתף חזיר קלויה סיידר עם בצל מקורמל וקונפי תפוחים, ו בצל מקורמל וקרוסטיני תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לקונפי: במחבת גבוהה, מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, פרוסות התפוחים, המלח והפלפל. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את החומץ, סירופ המייפל והטימין. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל והתפוחים רכים מאוד, בערך 50 דקות.