קרוסטיני תרד ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תרד ופרמזן Crostini. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, לחם, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: אפונה ופרמזן קרוסטיני, ארטישוק ופרמזן קרוסטיני, ו פיסטוק פרמזן קרוסטיני.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בקערה בינונית, מערבבים יחד תרד, גבינת שמנת, גבינת פרמזן, מיונז, שום ופלפל.
כפית 2 כפות תערובת גבינה על כל פרוסת לחם.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 10 דקות או עד מחומם היטב ואגוזים קלויים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.