קרוק מאדאם
קרוק מאדאם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל של 771 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, בשר חזיר מעדנייה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את אגוז מוסקט טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמוציות שוקולד לבן תערובת לחם מהירה בצנצנת כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו קרוק-מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר רוטב קטן על אש נמוכה בינונית וממיסים בו 2 כפות חמאה.
להקציף כף מעוגלת של קמח ומבשלים 1 דקה בערך.
מקציפים חלב ומביאים לבועה ואז מורידים את החום לנמוך. מתבלים את הרוטב במלח, פלפל, אגוז מוסקט ודיז ' ון. כאשר מעילים רוטב האחורי של כף, לכבות את החום.
מחממים 1 כף חמאה בכל אחת מ -2 מחבתות טפלון בינוניות, שתיהן על אש נמוכה בינונית. כאשר החמאה נמסה מוסיפים 2 ביצים גדולות למחבת הראשונה, תוך שמירה על הלבנים נפרדים זה מזה. למחבת השנייה מוסיפים 2 פרוסות לחם וטוסטים קלות בצד הראשון ואז הופכים את הלחם. למעלה הפך לחם בנדיבות עם רוטב ו -2 פרוסות החזיר והגבינה השוויצרית על כל פרוסת לחם. השתמש במרית כדי להעביר את הביצים לראש הכריכים הפתוחים. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכבים את האש.
תן פאן לעמוד 5 דקות כדי להמיס גבינה ולהגדיר רוטב וביצים.
כריכים מובילים עם עשב קצוץ או עשבי תיבול לבחירה ומגישים. כף את כל שאריות הרוטב מעל הביצים לפני הקישוט.