קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

קרח ג'ינג'ר לימון בכוסות לימון

קרח ג'ינג'ר לימון בכוסות לימון
קרח ג'ינג'ר לימון בכוסות לימון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 178 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מים, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קרח לימון-ג'ינג'ר בכוסות לימון, גלידת לימון שמנת, ו פאי מרנג לימון מאייר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר.

הוראות

1
להכנת כוסות הלימון: חתוך פרוסה דקה מאוד מתחתית הלימון כך שהם ישבו יציבים בעמידה.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
2
חותכים את 1/3 הלימון העליון ושומרים לכיסוי הכוסות. חללו בזהירות כל לימון בכפית, הסתובבו וחפרו לתוך הגומה כך שכל החלק הפנימי של הפרי ייצא, דאגו להשאיר את קליפת הלימון שלמה. קוצצים ומועכים את עיסת הלימון ומסננים לבלנדר. (אתה צריך על 1 כוס מיץ לימון טרי, שומרים אותו למילוי.) להקפיא את כוסות לימון קרטונים ביצים, עם המכסים שלהם, לפחות 1 שעה או עד לילה. הקליפה הקפואה תמנע מקרח הלימון להתמוסס מהר מדי כשאתה מגיש אותו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פירותפירות
לימוןלימון
ביצהביצה
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
שלב את הסוכר, המים והג ' ינג ' ר בסיר על אש בינונית. מבשלים בעדינות ומערבבים במשך 2 דקות עד שהסוכר מתמוסס והג ' ינג ' ר ריחני - אל תתנו לסירופ לרתיחה או להחשיך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסירים מהאש, מכסים ותלולים עד להתקררות.
3
ממלאים בלנדר בקרח כתוש, יוצקים פנימה את הכוס השמורה של מיץ הלימון הטרי, מוסיפים את סירופ הג ' ינג 'ר (מסירים את חתיכות הג' ינג ' ר הגדולות) ומעבדים עד שהם עכורים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח מרוסקותקוביות קרח מרוסקות
מיץ לימוןמיץ לימון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים שוב. להקפיא במשך שעה 1 כדי המשרד אותו קצת. גורפים את קרח הג ' ינג ' ר הלימון לכוסות הלימון המוכנות, מקשטים בעלי נענע, מעליהם מכסה הלימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
גרידת לימוןגרידת לימון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
לימוןלימון
קרחקרח
5
מגישים בכוסות ביצה למצגת נהדרת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה