קרם אננס של פאי קוקוס
אם $1.46 למנה נופל בתקציב שלך, קרם אננס של עוגת קוקוס יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם וניל, ביצים, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת קרם קוקוס עם אננס, נענע נקטרינות עם אננס-גלידת קוקוס, ו גלידת חלב קוקוס אננס תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את הפירורים, סוכר וחמאה ולחץ לצלחת עוגת צלחת עמוקה 9 אינץ'.
אופים במשך כ 7 דקות ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את הסוכר, קורנפלור ואננס לא מצוחצח בסיר קטן. הפעל חום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ועוברת מעונן לשקוף.
בואו מגניב, ואז לשפוך על העוגה crust.In קערה גדולה ערבוב, לנצח גבינת שמנת עד רך וקרם. בהדרגה להוסיף 1 כוס הקרם של קוקוס לנצח עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף ביצים אחד בכל פעם לנצח עד מעורבב.
יוצקים על תערובת אננס.הגדר את צלחת העוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 38 דקות ב 350 מעלות F.
בואו להתקרר במשך שעה אחת, ואז להירגע לפחות ארבע שעות.הכה את הקצפת עד פסגות רכות טופס, ואז בהדרגה לקפל את 1/2 כוס השמנת השמנת של הערה קוקוס: אתה רוצה להוסיף את קרם קוקוס בהדרגה — לפני הקרם הוא נוקשה מדי, אבל לא בזמן שהוא עדיין רך סופר. המשך להצליף עד הקרם מחזיק את צורתו והוא עבה מספיק כדי להתפשט. זה לא צריך להיות נוזל.
מורחים על גבי עוגה.טוסט הקוקוס במחבת.
תן מגניב מעט ומפזרים על פני החלק העליון.